مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,163
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی ها

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 80

کلیدواژه

بطری های پلاستیکی (PET)Q3
ظروف شیشه ای (بطری و جار)Q3
ظروف مقوایی چند لایه (تترا پک)Q3

چکیده

 مقدمه: مواد خوراکی و نوشابه ها به طور معمول در ظروف شیشه ای, فلزی, مقوایی چند لایه و پلاستیکی بسته بندی می گردند. با این وجود مدت زیادی است که استفاده از ظروف پلاستیکی پلی اتیلن ترفتالات(PET) , نه تنها برای بسته بندی نوشابه ها, که برای بسته بندی سایر مواد خوراکی نیز رو به افزایش است. با توجه به اهمیت این موضوع که با سلامت افراد و مسائل زیست محیطی در ارتباط مستقیم است, در این تحقیق سعی شده است میزان آگاهی مصرف کنندگان نسبت به مزایا و معایب انواع بسته بندی مورد سنجش قرار گیرد. همچنین تلاش گردیده است تا معیارهای یک بسته بندی مناسب از دیدگاه مصرف کنندگان مورد بررسی قرار گیرد.مواد و روش ها: ابزار استفاده شده در این تحقیق پرسشنامه محقق ساخته بوده است که با استفاده از نظرات کارشناسان این صنعت و از طریق مصاحبه های ساختار یافته تهیه و روایی آن به تایید اساتید و خبرگان صنعت رسیده است.یافته ها: نتایج تحقیق حاکی از این است که اگرچه بخش قابل توجهی از مصرف کنندگان ظروف پلاستیکی نسبت به مضرات این ظروف آگاهی نسبی خوبی دارند اما با این وجود خود را ناگزیر به استفاده از این ظروف می دانند.نتیجه گیری: سبکی, راحتی مصرف, نشکن بودن, بیشترین یا در برخی موارد تنها گزینه موجود در بازار, و کم قیمت بودن ظروفPET , برخی از دلایل استفاده از این ظروف است. به طور مشخص در خصوص آب آشامیدنی (آب معدنی) و نوشابه, نبودن کالای مورد نظر با بسته بندی جایگزین یکی از دلایل استفاده از این ظروف است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی مزده، محمد، و فخیم هاشمی، نیما. (1393). بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی ها. علوم غذایی و تغذیه، 11(3 (پیاپی 43))، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/143338/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی مزده محمد، فخیم هاشمی نیما. بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی ها. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(3 (پیاپی 43)):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/143338/fa

    IEEE: کپی

    محمد مهدوی مزده، و نیما فخیم هاشمی، “بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی ها،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 3 (پیاپی 43)، pp. 69–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143338/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button