APA:
کپیزاهدی، یونس، صداقت، ناصر، و قنبرزاده، بابک. (1390). ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/72000/fa
Vancouver:
کپیزاهدی یونس، صداقت ناصر، قنبرزاده بابک. ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/72000/fa
IEEE:
کپییونس زاهدی، ناصر صداقت، و بابک قنبرزاده، “ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 47–57، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72000/fa