مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,091
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 57

چکیده

فیلم خوراکی امولسیونی با استفاده از پروتئین گلوبولین پسته (6 گرم در 100 میلی لیتر), اسید چرب استئاریک (2, 4 و %  w/w 6پروتئین) و گلیسرول (یک گرم بر یک گرم پروتئین) و با افزودن امولسیفایر و هموژنیزاسیون تهیه شد تا نفوذپذیری به بخار آب (WVP) و حلالیت در آب فیلم پروتئینی را کاهش دهند. مقدار WVP فیلم های امولسیونی در نتیجه افزودن اسید چرب 38.5 الی %42 کاهش یافت. حلالیت در آب فیلم های امولسیونی به مقدار جزئی کاهش پیدا کرد. نفوذپذیری به اکسیژن به صورت غیرمستقیم و با اندازه گیری عدد پروکسید روغن تعیین گردید. نفوذپذیری به اکسیژن فیلم های امولسیونی کمتر از فیلم پروتئینی بوده ولی اختلاف معنی داری (P>0.05) در نفوذپذیری به اکسیژن فیلم ها وجود نداشت. مقاومت به کشش و افزایش طول فیلم پروتئینی به ترتیب 9 مگاپاسکال و %104 بودند. هر دوی مقاومت به کشش و افزایش طول در نتیجه افزودن اسید استئاریک به ترتیب 11 الی %41 و 35 الی %70 کاهش پیدا کردند. کدورت فیلم های امولسیونی (ویژگی حسی نامطلوب) به عنوان تابعی از غلظت اسید استئاریک افزایش یافت. دمای انتقال شیشه ای فیلم ها توسط کالریمتری روبشی افتراقی تعیین شد. دمای انتقال شیشه ای فیلم پروتئین گلوبولین پسته 127.19 °C بود و افزودن اسید استئاریک اثر قابل ملاحظه ای روی آن نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاهدی، یونس، صداقت، ناصر، و قنبرزاده، بابک. (1390). ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/72000/fa

    Vancouver: کپی

    زاهدی یونس، صداقت ناصر، قنبرزاده بابک. ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/72000/fa

    IEEE: کپی

    یونس زاهدی، ناصر صداقت، و بابک قنبرزاده، “ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 47–57، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72000/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button