APA:
کپینبی زاده، فرناز، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1392). مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 567-580. SID. https://sid.ir/paper/148573/fa
Vancouver:
کپینبی زاده فرناز، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):567-580. Available from: https://sid.ir/paper/148573/fa
IEEE:
کپیفرناز نبی زاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 567–580، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148573/fa