مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

803
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 567 | صفحه پایان 580

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نبی زاده، فرناز، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1392). مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(4)، 567-580. SID. https://sid.ir/paper/148573/fa

    Vancouver: کپی

    نبی زاده فرناز، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(4):567-580. Available from: https://sid.ir/paper/148573/fa

    IEEE: کپی

    فرناز نبی زاده، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی های کیفی دوغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 4، pp. 567–580، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148573/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا