مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

977
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 مواد غذایی بعد از فراوری در بسته بندی مناسب قرار می گیرد. مواد بسته بندی علاوه بر اثرات حفاظتی دارای اثرات نامطلوبی نیز بر روی مواد غذایی می باشد. از جمله این آثار می توان به پدیده های جذب, مهاجرت و نفوذ اشاره نمود. در این مطالعه جذب ترکیبات طعمی توسط لاک قوطی بسته بندی در سیستمهای مدلی حاوی طعم های پرتقالی مطالعه گردید. نمونه ها در معرض سه دمای مختلف (4, 25 وºC (40 در طول 50 روز قرار گرفتند. آنالیز نمونه ها توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC) انجام شد. نتایج نشان داد که جذب تا روز سی ام در نمونه های نگهداری شده در 4 و ºC 25 افزایش یافت و بعد از آن پدیده برگشت طعم رخ داد ولی در نمونهºC  40 با وجود افزایش جذب در سی روز اول برگشت طعمی مشاهده نشد. اثر جذب طعم بر روی مزه نیز توسط گروه ارزیاب حسی مطالعه شد. در بین نمونه ها, نمونه های 4 و ºC 25 اختلاف معنی داری (P<0.05) وجود نداشت ولی بین این نمونه ها و نمونه ºC 40 اختلاف معنی داری (P<0.05 ) موجود بود. گروه ارزیاب همچنین نمونه ºC 4 را ارجح دانست.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرسعیدقاضی، حسین، امام جمعه، زهرا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و رضایی، کرامت اله. (1384). مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/72029/fa

    Vancouver: کپی

    میرسعیدقاضی حسین، امام جمعه زهرا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، رضایی کرامت اله. مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/72029/fa

    IEEE: کپی

    حسین میرسعیدقاضی، زهرا امام جمعه، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و کرامت اله رضایی، “مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستم های مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 53–59، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72029/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button