APA:
کپیحصاری نژاد، محمدعلی، کوچکی، آرش، رضوی، سیدمحمدعلی، و محمدی فر، محمدامین. (1398). بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 175-184. SID. https://sid.ir/paper/72052/fa
Vancouver:
کپیحصاری نژاد محمدعلی، کوچکی آرش، رضوی سیدمحمدعلی، محمدی فر محمدامین. بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):175-184. Available from: https://sid.ir/paper/72052/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی حصاری نژاد، آرش کوچکی، سیدمحمدعلی رضوی، و محمدامین محمدی فر، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 175–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72052/fa