APA:
کپیباقری، هادی، گرایلی، زینب، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرایند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/502842/fa
Vancouver:
کپیباقری هادی، گرایلی زینب، کاشانی نژاد مهدی. بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرایند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/502842/fa
IEEE:
کپیهادی باقری، زینب گرایلی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومه شهری به عنوان تابعی از غلظت و فرایند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 33–42، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502842/fa