APA:
کپیزندی، محسن، گنجلو، علی، و بی مکر، ماندانا. (1398). مدل سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل های سینتیکی و شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 103-119. SID. https://sid.ir/paper/72054/fa
Vancouver:
کپیزندی محسن، گنجلو علی، بی مکر ماندانا. مدل سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل های سینتیکی و شبکه های عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):103-119. Available from: https://sid.ir/paper/72054/fa
IEEE:
کپیمحسن زندی، علی گنجلو، و ماندانا بی مکر، “مدل سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل های سینتیکی و شبکه های عصبی مصنوعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 103–119، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72054/fa