APA:
کپیممشلو، سمانه، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، اعلمی، مهران، و خمیری، مرتضی. (1391). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 1(3)، 219-228. SID. https://sid.ir/paper/234055/fa
Vancouver:
کپیممشلو سمانه، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1391؛1(3):219-228. Available from: https://sid.ir/paper/234055/fa
IEEE:
کپیسمانه ممشلو، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، و مرتضی خمیری، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از میوه ازگیل (.Mespilus germanica L)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 219–228، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234055/fa