APA:
کپیآبرومند، علی، و خاطری، رضا. (1398). تاثیر ویتامین های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 133-143. SID. https://sid.ir/paper/72057/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی، خاطری رضا. تاثیر ویتامین های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):133-143. Available from: https://sid.ir/paper/72057/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، و رضا خاطری، “تاثیر ویتامین های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 133–143، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72057/fa