APA:
کپیفدایی، میترا، حسینی قابوس، سیدحسین، و بهشتی، بابک. (1399). ویژگی های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک کن فروسرخ و مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 189-200. SID. https://sid.ir/paper/72066/fa
Vancouver:
کپیفدایی میترا، حسینی قابوس سیدحسین، بهشتی بابک. ویژگی های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک کن فروسرخ و مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):189-200. Available from: https://sid.ir/paper/72066/fa
IEEE:
کپیمیترا فدایی، سیدحسین حسینی قابوس، و بابک بهشتی، “ویژگی های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک کن فروسرخ و مدل سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 189–200، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72066/fa