APA:
کپیقاضی زاده، میترا، مظلومی، محمدتقی، طالبان، فروغ اعظم، گلستان، بنفشه، بهنام مرادی، محمود، عبدالهی، مرتضی، فلاحت پیشه، حمیدرضا، چوبدار، نیلوفر، کمیلی فنود، رزیتا، فتح اردوبادی، فرحناز، اختری، لیلی، و شفیقی، سیدعلی. (1385). غنی سازی ماکارونی با تیامین, ریبوفلاوین, نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/72083/fa
Vancouver:
کپیقاضی زاده میترا، مظلومی محمدتقی، طالبان فروغ اعظم، گلستان بنفشه، بهنام مرادی محمود، عبدالهی مرتضی، فلاحت پیشه حمیدرضا، چوبدار نیلوفر، کمیلی فنود رزیتا، فتح اردوبادی فرحناز، اختری لیلی، شفیقی سیدعلی. غنی سازی ماکارونی با تیامین, ریبوفلاوین, نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/72083/fa
IEEE:
کپیمیترا قاضی زاده، محمدتقی مظلومی، فروغ اعظم طالبان، بنفشه گلستان، محمود بهنام مرادی، مرتضی عبدالهی، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار، رزیتا کمیلی فنود، فرحناز فتح اردوبادی، لیلی اختری، و سیدعلی شفیقی، “غنی سازی ماکارونی با تیامین, ریبوفلاوین, نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 57–66، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72083/fa