APA:
کپیکلانترمهدوی، محبوبه، فضل آرا، علی، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1395). بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 161-169. SID. https://sid.ir/paper/72367/fa
Vancouver:
کپیکلانترمهدوی محبوبه، فضل آرا علی، یاسینی اردکانی سیدعلی. بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):161-169. Available from: https://sid.ir/paper/72367/fa
IEEE:
کپیمحبوبه کلانترمهدوی، علی فضل آرا، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 161–169، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72367/fa