Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,616
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 211

چکیده

  گوشت مرغ به دلیل ترکیب غنی مواد مغذی, pH بالا (6.5-5.5) و بالا  aw(0.99-0.98) بسیار فسادپذیر است که این شرایط رشد و بقاء تقریبا هرگونه میکروارگانیسمی را حمایت می کند. در میان روش های طبیعی حفاظت مواد غذایی استفاده از کنترل گرهای زیستی به دلیل اثرات مفیدی که بر سلامت انسان دارند مورد توجه بسیاری می باشد در این مطالعه تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتارم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 105Cfu/gr از هر کدام) به صورت ترکیبی و همراه با (50mM) EDTA بر شمارش کلی میکروارگانیسم ها, سالمونلاتیفی موریوم و اشرشیا کلای در گوشت چرخ کرده مرغ طی 6 روز نگهداری در  4±1oCو در شرایط بسته بندی معمولی بررسی شد. بر طبق نتایج تلقیح لاکتوباسیلوس ها به صورت ترکیبی و نیز تلقیح لاکتوباسیلوس ها همراه با EDTA اثر معنی داری (p<0.05) در کاهش تعداد باکتری های مزوفیل هوازی بااحتمال حداقل یک روز افزایش ماندگاری داشتند که بیشترین تاثیر کاهشی برای تیمار ترکیبی همراه با EDTA به دست آمد. همچنین بر طبق نتایج دو تیمار مذکور قادر به اثرگذاری معنی دار P<0.05 در تعداد باکتری های پاتوژن ( سالمونلا تیفی موریوم واشرشیاکلای) بودند. تیمار ترکیبی لاکتوباسیلوس ها و EDTA در روز سوم نگهداری قادر به کاهش سالمونلا تیفی موریوم و اشرشیاکلای به ترتیب به میزان (0.83 و1.49  سیکل لگاریتمی) بود. در کل به منظور اثرگذاری بهتر لاکتوباسیلوس ها توصیه می شود که از سیستم های ترکیبی در گوشت با بار میکروبی اولیه کمتر استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی عباسی، ندا، زینالی، فریبا، و علی اکبرلو، جواد. (1396). اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 201-211. SID. https://sid.ir/paper/72113/fa

    Vancouver: کپی

    علی عباسی ندا، زینالی فریبا، علی اکبرلو جواد. اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):201-211. Available from: https://sid.ir/paper/72113/fa

    IEEE: کپی

    ندا علی عباسی، فریبا زینالی، و جواد علی اکبرلو، “اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 201–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72113/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا