APA:
کپیعلی عباسی، ندا، زینالی، فریبا، و علی اکبرلو، جواد. (1396). اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 201-211. SID. https://sid.ir/paper/72113/fa
Vancouver:
کپیعلی عباسی ندا، زینالی فریبا، علی اکبرلو جواد. اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):201-211. Available from: https://sid.ir/paper/72113/fa
IEEE:
کپیندا علی عباسی، فریبا زینالی، و جواد علی اکبرلو، “اثر ترکیبی لاکتوباسیلوس ها همراه با اتیلن دی آمین تترااستیک اسید (EDTA) در کنترل باکتری های پاتوژن در گوشت چرخ کرده مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 201–211، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72113/fa