مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

188
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro

صفحات

 صفحه شروع 1005 | صفحه پایان 1015

چکیده

 پیش زمینه و هدف: امروزه گرایش عمومی برای مصرف غذاهای عمل گرا به علت اثرات محافظت کنندگی زیستی آن ها در پیشگیری از مشکلات مربوط به سلامت انسان ها و الهام بخشیدن فواید مفید علاوه بر محتوای تغذیه ای مورد توجه واقع شده است.هدف از این مطالعه ارزیابی توان لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان کشت محافظت کننده زیستی و عامل پروبیوتیکی در مهار سالمونلا تیفی موریوم می باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان کشت محافظت کننده در محیط نیمه جامد و محیط مایع می باشد. به طوری که ویژگی های ضد باکتریایی آن علیه سالمونلا تیفی موریوم با روش آگار اسپات تست و ماکرودایلوشن مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور ابتدا اثر ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس کازئی علیه سالمونلا تیفی موریوم با روش آگار اسپات تست تعیین گردید. سپس با روش ماکرودایلوشن تاثیر دزهای مختلف لاکتوباسیلوس کازئی بر الگوی رشد و بقاء سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده در محیط آبگوشت ترکیبی ( لوریا و ام آر اس ) در یک دوره 6 روزه مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در روش آگار اسپات تست قطر هاله عدم رشد لگاریتم 4.5 سالمونلا تیفی موریوم در برابر لگاریتم 6.6 و 2.6 لاکتوباسیلوس کازئی به ترتیب برای روز اول 23.96 و15.74  و در روز سوم 25.78  و  17.19میلی متر بود.در دمای 10-8 و 30 درجه سانتی گراد مقدار سالمونلا تیفی موریوم ابتدایی با روش ماکرودایلوشن که تحت تاثیر لگاریتم 8 لاکتوباسیلوس کازئی قرار گرفته بود به ترتیب از حدود لگاریتم 5 به 2 و زیر آستانه تشخیص ( کمتر از یک لگاریتم ) در روز آخر ارزیابی کاهش یافت, و تحت تاثیر لگاریتم 5 لاکتوباسیلوس کازئی از 5 به 5.5 و زیر آستانه تشخیص رسید.بحث و نتیجه گیری: لاکتوباسیلوس کازئی در دمای 37 درجه سانتی گراد در کاهش سالمونلا تیفی موریوم موثرتر از دمای 10-8 درجه سانتی گراد عمل نمود. بعلاوه لگاریتم 8 لاکتوباسیلوس کازئی کاهش شدیدی را در سالمونلا تیفی موریوم در مقایسه با دزهای پایین اعمال می کند. در ضمن محیط های براث حاوی دز بالای لاکتوباسیلوس کازئی دارای کمترین مقدار pH هم بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقی لی، حسین، تاجیک، حسین، علی اکبرلو، جواد، زارع، پیمان، قاسم مهدی، هادی، رئیسی، مجتبی، و امین زارع، مجید. (1392). کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، 24(12)، 1005-1015. SID. https://sid.ir/paper/63891/fa

    Vancouver: کپی

    نقی لی حسین، تاجیک حسین، علی اکبرلو جواد، زارع پیمان، قاسم مهدی هادی، رئیسی مجتبی، امین زارع مجید. کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)[Internet]. 1392؛24(12):1005-1015. Available from: https://sid.ir/paper/63891/fa

    IEEE: کپی

    حسین نقی لی، حسین تاجیک، جواد علی اکبرلو، پیمان زارع، هادی قاسم مهدی، مجتبی رئیسی، و مجید امین زارع، “کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro،” مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، vol. 24، no. 12، pp. 1005–1015، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63891/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button