مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,180
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 227

کلیدواژه

کوآنزیم Q10Q2

چکیده

 صنعت غذاهای فراسودمند که شامل غذا, نوشیدنی ها و مکمل ها می باشد, یکی از حوزه هایی است که رشد روز افزونی را در سال های اخیر شاهد است و ترکیبات مختلفی به منظور بهبود ویژگی های محصولات فراسودمند مورد استفاده قرار گرفته اند. کوانزیم  Q10یک ترکیب شبه ویتامینی محلول در چربی است که در بدن ساخته می شود. کوانزیم Q10, یک آنتی اکسیدان طبیعی است که نقش اساسی در تولید انرژی در سلول و اثرات مفیدی در سلامت بدن دارد. این ماده به طور طبیعی در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد. گوشت, ماهی, مغزهای خوراکی و برخی روغن ها منایع غنی از Q10 هستند و مقادیر کمتری از آن در فرآورده های لبنی, سبزیجات, میوه ها و غلات یافت می شود. همچنین میزان آن در مواد غذایی مختلف به منشا جغرافیایی ماده اولیه بستگی دارد. میزان متوسط دریافت روزانه Q10, تنها 6-3 میلی گرم است. مقدار دریافت روزانه می تواند به طور قابل توجهی از طریق غنی سازی مواد غذایی افزایش یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خورشیدیان، نسیم، یوسفی اصلی، مجتبی، عرب، سیده معصومه، حبیبی، حسین، و کوشکی، محمدرضا. (1394). کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 217-227. SID. https://sid.ir/paper/72160/fa

    Vancouver: کپی

    خورشیدیان نسیم، یوسفی اصلی مجتبی، عرب سیده معصومه، حبیبی حسین، کوشکی محمدرضا. کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):217-227. Available from: https://sid.ir/paper/72160/fa

    IEEE: کپی

    نسیم خورشیدیان، مجتبی یوسفی اصلی، سیده معصومه عرب، حسین حبیبی، و محمدرضا کوشکی، “کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 217–227، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72160/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button