APA:
کپیخورشیدیان، نسیم، یوسفی اصلی، مجتبی، عرب، سیده معصومه، حبیبی، حسین، و کوشکی، محمدرضا. (1394). کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 217-227. SID. https://sid.ir/paper/72160/fa
Vancouver:
کپیخورشیدیان نسیم، یوسفی اصلی مجتبی، عرب سیده معصومه، حبیبی حسین، کوشکی محمدرضا. کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):217-227. Available from: https://sid.ir/paper/72160/fa
IEEE:
کپینسیم خورشیدیان، مجتبی یوسفی اصلی، سیده معصومه عرب، حسین حبیبی، و محمدرضا کوشکی، “کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 217–227، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72160/fa