APA:
کپیخدادادی، مهدی، رحمتی، محمدهاشم، علیزاده، محمدرضا، و رضایی اصل، عباس. (1395). بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک کن بستر سیال. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/72179/fa
Vancouver:
کپیخدادادی مهدی، رحمتی محمدهاشم، علیزاده محمدرضا، رضایی اصل عباس. بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک کن بستر سیال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/72179/fa
IEEE:
کپیمهدی خدادادی، محمدهاشم رحمتی، محمدرضا علیزاده، و عباس رضایی اصل، “بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک کن بستر سیال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 81–91، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72179/fa