APA:
کپیمولایی فر، محمدحسین، امین لاری، محمود، نیاکوثری، مهرداد، و بوستانی، ساره. (1395). تاثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 105-113. SID. https://sid.ir/paper/72189/fa
Vancouver:
کپیمولایی فر محمدحسین، امین لاری محمود، نیاکوثری مهرداد، بوستانی ساره. تاثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):105-113. Available from: https://sid.ir/paper/72189/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین مولایی فر، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، و ساره بوستانی، “تاثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 105–113، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72189/fa