APA:
کپیعبدالهی، امیر، آرمین، محمد، شفافی زنوزیان، مسعود، بیگ بابایی، عادل، و سعیدی اصل، محمدرضا. (1397). بررسی تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه های کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/514591/fa
Vancouver:
کپیعبدالهی امیر، آرمین محمد، شفافی زنوزیان مسعود، بیگ بابایی عادل، سعیدی اصل محمدرضا. بررسی تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه های کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/514591/fa
IEEE:
کپیامیر عبدالهی، محمد آرمین، مسعود شفافی زنوزیان، عادل بیگ بابایی، و محمدرضا سعیدی اصل، “بررسی تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه های کنجد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 13–21، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514591/fa