APA:
کپیحجتی، محمد، و رضوی، سیدهادی. (1390). مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 11-25. SID. https://sid.ir/paper/72192/fa
Vancouver:
کپیحجتی محمد، رضوی سیدهادی. مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):11-25. Available from: https://sid.ir/paper/72192/fa
IEEE:
کپیمحمد حجتی، و سیدهادی رضوی، “مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 11–25، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72192/fa