APA:
کپیفروزان، شیرین، خسروشاهی اصل، اصغر، تسلیمی، اقدس، مددلو، اشکان، و مشایخ، مرتضی. (1388). مطالعه تاثیر رنت میکروبی, نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/72205/fa
Vancouver:
کپیفروزان شیرین، خسروشاهی اصل اصغر، تسلیمی اقدس، مددلو اشکان، مشایخ مرتضی. مطالعه تاثیر رنت میکروبی, نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/72205/fa
IEEE:
کپیشیرین فروزان، اصغر خسروشاهی اصل، اقدس تسلیمی، اشکان مددلو، و مرتضی مشایخ، “مطالعه تاثیر رنت میکروبی, نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 63–72، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72205/fa