APA:
کپیحسینی، هدایت، قراگوزلو، سارا، تاج زاده، مونا، معینی، سهراب، محمودزاده، مریم، و خاکسار، رامین. (1388). بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/72211/fa
Vancouver:
کپیحسینی هدایت، قراگوزلو سارا، تاج زاده مونا، معینی سهراب، محمودزاده مریم، خاکسار رامین. بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/72211/fa
IEEE:
کپیهدایت حسینی، سارا قراگوزلو، مونا تاج زاده، سهراب معینی، مریم محمودزاده، و رامین خاکسار، “بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 73–82، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72211/fa