APA:
کپیخرمگاه، مهدی، و رضایی، مسعود. (1391). تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 101-107. SID. https://sid.ir/paper/72503/fa
Vancouver:
کپیخرمگاه مهدی، رضایی مسعود. تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):101-107. Available from: https://sid.ir/paper/72503/fa
IEEE:
کپیمهدی خرمگاه، و مسعود رضایی، “تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 101–107، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72503/fa