مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

815
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-)

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 107

چکیده

 تغییرات شاخص های شیمیایی (پراکسید PV, شاخص اسید تیوباربیتوریک TBA, اسید چرب آزاد FFA و مجموع بازهای نیتروژنی فرار TVB-N), بهمراه خواص حسی (بافت, ظاهر عمومی و چشم) ماهی سفید دریای خزر  (Rutilus frisii kutum)طی 6 ماه نگهداری به حالت انجماد (-18 °C) مورد بررسی قرار گرفت. میزان پراکسید تا ماه سوم افزایش, و بعد از آن کاهش یافت (P<0.05). مقادیر TBA و FFA در طول زمان نگهداری افزایش یافت (P<0.05). میزان TVB-N از یک الگوی مشخص پیروی نکرد ولی در مجموع یک افزایشی را طی زمان نگهداری نشان داد (P<0.05). هیچ یک از شاخص های ارزیابی شیمیایی از حد قابل پذیرش فراتر نرفت. ارزیابی حسی نیز نتایج ارزیابی شیمیایی را تایید کرد. نتایج این مطالعه نشان داد ماهی سفید طی 6 ماه نگهداری در فریزر دارای کیفیت قابل قبولی می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خرمگاه، مهدی، و رضایی، مسعود. (1391). تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 101-107. SID. https://sid.ir/paper/72503/fa

    Vancouver: کپی

    خرمگاه مهدی، رضایی مسعود. تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):101-107. Available from: https://sid.ir/paper/72503/fa

    IEEE: کپی

    مهدی خرمگاه، و مسعود رضایی، “تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (18oC-)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 101–107، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72503/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button