APA:
کپییوسفیان، سیده هدی، رزداری، آیت محمد، سیحون، مرضیه، و کیانی، حسن. (1395). تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب زمینی پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 85-96. SID. https://sid.ir/paper/72365/fa
Vancouver:
کپییوسفیان سیده هدی، رزداری آیت محمد، سیحون مرضیه، کیانی حسن. تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب زمینی پرتودیده با اشعه گاما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):85-96. Available from: https://sid.ir/paper/72365/fa
IEEE:
کپیسیده هدی یوسفیان، آیت محمد رزداری، مرضیه سیحون، و حسن کیانی، “تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب زمینی پرتودیده با اشعه گاما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 85–96، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72365/fa