Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

982
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

851
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف

صفحات

 صفحه شروع 199 | صفحه پایان 209

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجذوبی، مهسا، و فلسفی، سیدرضا. (1394). تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 199-209. SID. https://sid.ir/paper/72255/fa

    Vancouver: کپی

    مجذوبی مهسا، فلسفی سیدرضا. تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):199-209. Available from: https://sid.ir/paper/72255/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مجذوبی، و سیدرضا فلسفی، “تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 199–209، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72255/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا