APA:
کپیمجذوبی، مهسا، و فلسفی، سیدرضا. (1394). تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 199-209. SID. https://sid.ir/paper/72255/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، فلسفی سیدرضا. تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):199-209. Available from: https://sid.ir/paper/72255/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، و سیدرضا فلسفی، “تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 199–209، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72255/fa