2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1647
بازدید 1273
بازدید 1123
نسخه انگلیسی
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین های آب پنیر با هدف کاهش میزان فنیل آلانین با استفاده از فیلتراسیون غشائی
حسیبی فروغ | نصیرپور علی | کرامت جواد
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 1148
بررسی ویژگی های کیفی و میکروبی نان سنگک نیم پخته بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی دوره نگهداری
خوش اخلاق خدیجه | همدمی ناصر | شاهدی محمد | سلیمانیان زاد صبیحه
بازدید 857
بررسی تاثیر اینولین بر خصوصیات کیفی کیک روغنی
دامن افشان پرستو | صالحی فر مانیا | غیاثی طرزی بابک | باخدا حسین
بازدید 1684
استخراج ترکیبات فنولی به وسیله آب مادون بحرانی از میوه زرشک بیدانه و بررسی خواص ضداکسایشی عصاره های استخراج شده
محمدی مرتضی | مسکوکی عبدالمجید | مرتضوی سیدعلی | کوچکی آرش | نهاردانی منیره | پورفلاح زهرا
بازدید 733
تاثیر عملیات حرارتی سرخ کردن عمیق بر باقیمانده تایلوزین در گوشت
حشمتی علی | کامکار ابوالفضل | سالارآملی جمیله | حسن جلال | جاهد غلامرضا
بازدید 740
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی
نصیرپور مریم | یاورمنش مسعود | محمدی ثانی علی | محمدزاده مقدم مرتضی
بازدید 1310
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع
سرفراز امین | عزیزی محمدحسین | حمیدی اصفهانی زهره | ظفری علی
بازدید 696
اثر نوع و شرایط نگهداری بر ویژگی های بافتی میوهی خرما (واریته کبکاب) طی انبارداری
چراغی دهدزی سیما | همدمی ناصر
بازدید 695
بررسی رفتار ضد اکسایشی پپتیدهای زیست فعال تهیه شده از فرآورده های جانبی صنایع گوشت
مشگین فر نسیم | صادقی ماهونک علیرضا | ضیایی فر امان محمد | قربانی محمد | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 818
تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین های زرده تخم مرغ بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز
رهبری مهشید | اعلمی مهران | کاشانی نژاد مهدی | مقصودلو یحیی
بازدید 1128
تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری نان سنگک
بازدید 1198
بررسی برخی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی ماست فوری
اسمعیل زاده نصیری مرجان | عباسی سلیمان | سیدین اردبیلی سیدمهدی
بازدید 1041
شناسایی ژنتیکی مخمرهای مقاوم به سیکلوهگزامید جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
نجاتی فاطمه | فلیس جوانا | بابایی مهدی | فراچتی فابیو | تبالدی مارتا | توریانی ساندرا | تاج بخش اشکان | براتی وحید | جلیل سیروس
بازدید 864
تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون
براتیان قرقی زهره | صادقی ماهونک علیرضا | قربانی محمد | شایقی منصوره
بازدید 1166
ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ
رضوی زادگان جهرمی سیدحسین | طباطبایی یزدی فریده | کریمی مهدی | مرتضوی سیدعلی
بازدید 997
تاثیر امواج ماکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته های ذرت و یولاف
مجذوبی مهسا | فلسفی سیدرضا
بازدید 982
بررسی حضور استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت در پنیرهای سنتی گوسفند عرضه شده در شهرستان مرند
اسلامی محسن | کوهی محمدکاظم | زاده هاشم الهام | خدیری بابک | کشاورز حسین
بازدید 838
تشخیص میزان قند موجود در ریشه های چغندر قند با استفاده از طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIR)
باقرپور حسین | مینایی سعید | عبدالهیان نوقابی محمد | خراسانی فردوانی محمداسماعیل
بازدید 1294