APA:
کپیهاشمی، مجید، مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، و میلانی، الناز. (1397). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 187-200. SID. https://sid.ir/paper/258708/fa
Vancouver:
کپیهاشمی مجید، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، میلانی الناز. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):187-200. Available from: https://sid.ir/paper/258708/fa
IEEE:
کپیمجید هاشمی، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، و الناز میلانی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 187–200، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258708/fa