APA:
کپیاسدی، حسن، کشیری، محبوبه، مقصودلو، یحیی، میرزایی، حبیب اله، و آلتینکایا، ساجده. (1398). ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 185-197. SID. https://sid.ir/paper/72273/fa
Vancouver:
کپیاسدی حسن، کشیری محبوبه، مقصودلو یحیی، میرزایی حبیب اله، آلتینکایا ساجده. ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):185-197. Available from: https://sid.ir/paper/72273/fa
IEEE:
کپیحسن اسدی، محبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، حبیب اله میرزایی، و ساجده آلتینکایا، “ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 185–197، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72273/fa