مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

387
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

479
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 197

چکیده

 فناوری لایه به لایه خود شکل گیرنده یکی از روش های نوین در تولید کرافت های چندلایه با تکیه بر قرارگیری محلول پروتئینی بر بسترهای جامد است. هدف از این تحقیق تولید کرافت های چندلایه بر پایه پلی مرهای زیستی پروتئینی (زئین و ایزوله آب پنیر) حاوی پودر عصاره چای سبز با استفاده از فناوری لایه به لایه خود شکل گیرنده و ارزیابی خواص ضد باکتریایی, فیزیکی-مکانیکی و رهایش ترکیبات فنولی از کرافت پوشش دهی شده در دمای یخچالی و pHهای 5/4 و 7 بود. نتایج حداقل غلظت بازدارندگی باکتریایی پودر عصاره چای سبز نشان داد که اشرشیا کلای (5 میلی گرم بر میلی لیتر) در مقایسه با لیستریا مونوسیتوژنز (10 میلی گرم بر میلی لیتر) از حساسیت بیشتری برخوردار بود. نتایج ارزیابی خواص فیزیکی کرافت ها نشان داد که ضخامت, گراماژ و دانسیته حجمی طی پوشش دهی افزایش یافت. هم چنین قرارگیری زئین در لایه خارجی سبب کاهش نفوذپذیری نسبت به بخار آب و افزایش مقاومت در برابر عبور هوا گردید. ارزیابی رهایش ترکیبات فنولی از بستر کرافت های پوشش دهی شده نشان داد که سرعت رهایش در مدل غذایی اسیدی بیش از مدل خنثی بود. هم چنین رهایش ترکیبات فنولی از کرافت های پوشش دهی شده زئین به عنوان لایه خارجی در مقایسه با ایزوله پروتئین آب پنیر در روزهای نخست بیشتر و در زمان طولانی تری ادامه داشت. کاهش اندیس لگاریتمی کرافت پوشش دهی شده با زئین فعال دولایه علیه اشرشیا کلای و لیستریا مونوسیتوژنز به ترتیب 25/0 و06/0 بود. بر اساس نتایج به دست آمده از این تحقیق کرافت پوشش دهی شده با دولایه زئین فعال برای بسته بندی مواد غذایی به عنوان حامل ترکیبات فنولی توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، حسن، کشیری، محبوبه، مقصودلو، یحیی، میرزایی، حبیب اله، و آلتینکایا، ساجده. (1398). ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 185-197. SID. https://sid.ir/paper/72273/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی حسن، کشیری محبوبه، مقصودلو یحیی، میرزایی حبیب اله، آلتینکایا ساجده. ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):185-197. Available from: https://sid.ir/paper/72273/fa

    IEEE: کپی

    حسن اسدی، محبوبه کشیری، یحیی مقصودلو، حبیب اله میرزایی، و ساجده آلتینکایا، “ارزیابی ویژگی های کاغذهای کرافت پوشش دهی شده با محلول های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 185–197، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72273/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button