مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

2,031
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رشد و توليد CO2 در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 44

کلیدواژه

مخمر نانوايي، CO2، ساکارومایسس سرویزیهQ3

چکیده

 در این تحقیق میزان تولید CO2 توسط نمونه های مختلف پودرهای تجاری مخمر نانوایی بعنوان شاخصی از قدرت تخمیر آن ها مورد بررسی قرار گرفت و اختلاف در کیفیت و قدرت فرآوری محصولات مشاهده گردید در ادامه سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه از نمونه های تجاری جداسازی شد و با استفاده از محیط های مایع مشابه خمیر و سامانه اندازه گیری تولید گاز در محیط مایع, قدرت تخمیر کنندگی این سویه ها مقایسه گردید. میزان تولید CO2 توسط سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه در مقایسه با یک سویه استاندارد این گونه مخمری نشان دهنده این واقعیت بود که تولید سریع CO2 مهمترین شاخصه یک سویه مطلوب ساکارومایسس سرویزیه برای تولید مخمر نانوایی است. بکارگیری محیط مایع مشابه خمیر و سامانه اندازه گیری تولید گاز در محیط مایع بعنوان روشی کارآمد و سریع در مقیاس آزمایشگاهی برای غربال گری و شناسایی سویه های ساکارومایسس سرویزیه مناسب به منظور تولید مخمر نانوایی شناخته شد. سویه هایی که نسبت به فشار اسمزی مقاومتر باشند در محیط ساختگی مایع مشابه خمیرهای شیرین (High sucrose) دارای فعالیت تخمیری بالاتری هستند این سویه ها به منظور تولید مخمرهای نانوایی مناسب در فرآوری محصولات قنادی پیشنهاد می شوند. سویه K با تولید میزان مناسب توده زیستی و همچنین میزان بالای تولید CO2 در محیط مایع مشابه خمیرهای معمولی (Moderate sugar) به عنوان یک سویه ایده آل برای تولید مخمرهای نانوایی شناسایی شد. این سویه به دلیل توانایی بالای تولید CO2 در محیط High sucrose بعنوان یک مخمر نانوایی علاوه بر فرآوری خمیرهای معمولی دارای قابلیت کاربردی وسیعی در فرآوری محصولات قنادی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلابی، محسن، توسلی، منوچهر، نحوی، ایرج، و مبینی دهکردی، محسن. (1390). بررسی رشد و توليد CO2 در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/72311/fa

    Vancouver: کپی

    گلابی محسن، توسلی منوچهر، نحوی ایرج، مبینی دهکردی محسن. بررسی رشد و توليد CO2 در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/72311/fa

    IEEE: کپی

    محسن گلابی، منوچهر توسلی، ایرج نحوی، و محسن مبینی دهکردی، “بررسی رشد و توليد CO2 در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 35–44، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72311/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا