APA:
کپیدانش، عرفان، جوینده، حسین، و گودرزی، مصطفی. (1396). تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب پنیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب نمکی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/72324/fa
Vancouver:
کپیدانش عرفان، جوینده حسین، گودرزی مصطفی. تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب پنیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب نمکی کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/72324/fa
IEEE:
کپیعرفان دانش، حسین جوینده، و مصطفی گودرزی، “تاثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز و ایزوله پروتئین آب پنیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و ارگانولپتیکی پنیر سفید آب نمکی کم چرب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 1–16، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72324/fa