APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، قیافه داوودی، مهدی، صحراییان، بهاره، نقی پور، فریبا، و معدنی، صغری. (1396). بررسی خصوصیات کیفی, تصویری, حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 237-249. SID. https://sid.ir/paper/72336/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، قیافه داوودی مهدی، صحراییان بهاره، نقی پور فریبا، معدنی صغری. بررسی خصوصیات کیفی, تصویری, حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):237-249. Available from: https://sid.ir/paper/72336/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، بهاره صحراییان، فریبا نقی پور، و صغری معدنی، “بررسی خصوصیات کیفی, تصویری, حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 237–249، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72336/fa