APA:
کپیجوادی، شیددخت، و نصیری، سیدمهدی. (1395). کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 143-150. SID. https://sid.ir/paper/72355/fa
Vancouver:
کپیجوادی شیددخت، نصیری سیدمهدی. کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):143-150. Available from: https://sid.ir/paper/72355/fa
IEEE:
کپیشیددخت جوادی، و سیدمهدی نصیری، “کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 143–150، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72355/fa