APA:
کپیطباطبایی یزدی، فریده، وسیعی، علیرضا، علیزاده بهبهانی، بهروز، و مرتضوی، سیدعلی. (1395). بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/72360/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی یزدی فریده، وسیعی علیرضا، علیزاده بهبهانی بهروز، مرتضوی سیدعلی. بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/72360/fa
IEEE:
کپیفریده طباطبایی یزدی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی، و سیدعلی مرتضوی، “بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 25–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72360/fa