APA:
کپیسیف الدین، هدی، کوچکی، آرش، رضوی، سیدمحمدعلی، و میلانی، الناز. (1395). بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/72366/fa
Vancouver:
کپیسیف الدین هدی، کوچکی آرش، رضوی سیدمحمدعلی، میلانی الناز. بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/72366/fa
IEEE:
کپیهدی سیف الدین، آرش کوچکی، سیدمحمدعلی رضوی، و الناز میلانی، “بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 97–107، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72366/fa