APA:
کپیرنگ ریز، امین، مرتضوی، سیدعلی، خمیری، مرتضی، و امیری عقدایی، سیدسهیل. (1395). ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 34-48. SID. https://sid.ir/paper/143630/fa
Vancouver:
کپیرنگ ریز امین، مرتضوی سیدعلی، خمیری مرتضی، امیری عقدایی سیدسهیل. ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):34-48. Available from: https://sid.ir/paper/143630/fa
IEEE:
کپیامین رنگ ریز، سیدعلی مرتضوی، مرتضی خمیری، و سیدسهیل امیری عقدایی، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 34–48، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143630/fa