APA:
کپیمیرموسوی، مریم، عزیزی، محمدحسین، قناتی، کیاندخت، امیری، زهره، و وثوق کیا، محبوبه. (1390). مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 112-120. SID. https://sid.ir/paper/72002/fa
Vancouver:
کپیمیرموسوی مریم، عزیزی محمدحسین، قناتی کیاندخت، امیری زهره، وثوق کیا محبوبه. مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):112-120. Available from: https://sid.ir/paper/72002/fa
IEEE:
کپیمریم میرموسوی، محمدحسین عزیزی، کیاندخت قناتی، زهره امیری، و محبوبه وثوق کیا، “مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 112–120، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72002/fa