APA:
کپیقجربیگی، پیمان، کامکار، ابوالفضل، حاج حسینی، اشرف، و میثاقی، علی. (1395). بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/72396/fa
Vancouver:
کپیقجربیگی پیمان، کامکار ابوالفضل، حاج حسینی اشرف، میثاقی علی. بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/72396/fa
IEEE:
کپیپیمان قجربیگی، ابوالفضل کامکار، اشرف حاج حسینی، و علی میثاقی، “بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ,B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 63–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72396/fa