2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 976
بازدید 816
بازدید 1531
بازدید 749
نسخه انگلیسی
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش های بیوشیمیایی و مولکولی
طباطبایی یزدی فریده | وسیعی علیرضا | علیزاده بهبهانی بهروز
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 799
تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
کاظمی زاده رویا | فدایی نوغانی وجیهه
بازدید 1233
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
شیخ زاده وحیده | عطای صالحی اسماعیل | حدادخداپرست محمدحسین
بازدید 994
جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
طباطبایی یزدی فریده | مرادی سمیرا | علیزاده بهبهانی بهروز | وسیعی علیرضا | مرتضوی سیدعلی
بازدید 827
تاثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
ملکی گیسو | مظاهری طهرانی مصطفی | شکرالهی فاطمه
بازدید 1224
بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های B6 ،B3 و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
قجربیگی پیمان | کامکار ابوالفضل | حاج حسینی اشرف | میثاقی علی
بازدید 755
بررسی مدل سازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
اسماعیلی ادبی محمد | موسوی سیدی سیدرضا | کلانتری داوود | قوامی عدل بابک
بازدید 851
بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک کن بازگردشی جریان هوای گرم
اسماعیلی ادبی محمد | موسوی سیدی سیدرضا | کلانتری داوود | تقی زاده احمد
بازدید 892
بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
میرزائی سیده مرضیه | محمدی ثانی علی
بازدید 1325
ویژگی های فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتری های آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
مکوندی مهسا | فدایی نوغانی وجیهه | خسروی دارانی کیانوش
بازدید 993
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
گرجی نرجس | گل مکانی محمدتقی | مصباحی غلامرضا | نیاکوثری مهرداد | اسکندری محمدهادی | مزیدی سارا
بازدید 1534
بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
نادری پاریزی سجاد | بهشتی بابک | روستاپور امیدرضا
بازدید 793
بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
عجم مریم | نیازمند راضیه | گوهری اردبیلی اشرف
بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس (Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندر انزلی
خانی پور علی اصغر | احمدی مینا | سیف زاده مینا | زارع گشتی قربان | زلفی نژاد کامران
بازدید 778
ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها
مفیدی رضوان | یارمند محمدسعید | محمدی فر محمدامین | افشین پژوه رضا | جمالی ماربینی وحید
بازدید 1037
ارزیابی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
علیرضالو کاظم | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف | فرج نیا صفر | فتحی آچاچلویی بهرام
بازدید 774