APA:
کپیقنبری، مهدی، رضایی، مسعود، سلطانی، مهدی، و شاه حسینی، غلامرضا. (1387). بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی (Rurtillus frisii kutum). علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/72426/fa
Vancouver:
کپیقنبری مهدی، رضایی مسعود، سلطانی مهدی، شاه حسینی غلامرضا. بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی (Rurtillus frisii kutum). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/72426/fa
IEEE:
کپیمهدی قنبری، مسعود رضایی، مهدی سلطانی، و غلامرضا شاه حسینی، “بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی (Rurtillus frisii kutum)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 27–36، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72426/fa