مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

958
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر

صفحات

 صفحه شروع 196 | صفحه پایان 205

چکیده

 در این تحقیق یک سویه باکتری لیستریا منوسیتوژنز بومی ایران از شیر غیر پاستوریزه بدون ماده نگهدارنده جدا شد و میزان MIC و MBC اسیدهای آلی و نمکهای آن و نایسین به روش رقت لوله ای بر روی این سویه تعیین و با لیستریا منوسیتوژنز PTCC1164 مقایسه شد. MIC لیستریا منوسیتوژنز جدا شده نسبت به بنزوات سدیم (7 درصد), اسیدسوربیک (1 درصد), سوربات پتاسیم (5/2 درصد), سیترات سدیم (5/1 درصد), اسیدپروپیونیک (25/1 درصد), و اسیداستیک (625/0 درصد) است که  نشانه مقاومت و نسبت به نایسین (125 IU/ml) و اسیدبنزوییک (0125/0 درصد) می باشد که نشانه حساسیت آن به غلظتهای مجاز این مواد در غذا یعنی به ترتیب 2/0 درصد, 3/0 درصد, 3/0 درصد, 1 درصد, 38/0 درصد, و 1/0 درصد, می باشد. سپس کارآیی نایسین (800 IU/ml) بر روی لیستریا منوسیتوژنز جدا شده در پنیر ساخت داخل در دمای یخچال بمدت 21 روز بررسی شد. نتایج نشان داد که این سویه لیستریا منوسیتوژنز به شرایط ذکر شده مقاومت نشان می دهد و در مقایسه با مطالعات دیگران که مقاومت سویه های مختلف لیستریا منوسیتوژنز را نسبت به نایسین در غلظت500 IU/ml  گزارش کرده اند مقاومت بالاتر می باشد (800 IU/ml). همچنین گزارشات موجود در شرایط آزمایشگاهی است در حالیکه تحقیق حاضر مقاومت به نایسین را در شرایط طبیعی داخل پنیر بررسی کرده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصر، آمنه، کسری کرمانشاهی، روحا، و نحوی، ایرج. (1386). ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر. زیست شناسی ایران، 20(3)، 196-205. SID. https://sid.ir/paper/21101/fa

    Vancouver: کپی

    نصر آمنه، کسری کرمانشاهی روحا، نحوی ایرج. ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر. زیست شناسی ایران[Internet]. 1386؛20(3):196-205. Available from: https://sid.ir/paper/21101/fa

    IEEE: کپی

    آمنه نصر، روحا کسری کرمانشاهی، و ایرج نحوی، “ارزیابی کارآیی نایسین بر روی باکتری لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر و مقاوم نسبت به برخی از اسیدهای آلی در پنیر،” زیست شناسی ایران، vol. 20، no. 3، pp. 196–205، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21101/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button