APA:
کپیرستمی اوزمچلوئی، صدیقه، قاسم نژاد، محمود، و رمضانی ملک رودی، محمد. (1395). تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/72454/fa
Vancouver:
کپیرستمی اوزمچلوئی صدیقه، قاسم نژاد محمود، رمضانی ملک رودی محمد. تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/72454/fa
IEEE:
کپیصدیقه رستمی اوزمچلوئی، محمود قاسم نژاد، و محمد رمضانی ملک رودی، “تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 35–45، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72454/fa