مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی اوزمچلوئی، صدیقه، قاسم نژاد، محمود، و رمضانی ملک رودی، محمد. (1395). تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/72454/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی اوزمچلوئی صدیقه، قاسم نژاد محمود، رمضانی ملک رودی محمد. تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/72454/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه رستمی اوزمچلوئی، محمود قاسم نژاد، و محمد رمضانی ملک رودی، “تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (.Olea europaea L) در منطقه رودبار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 35–45، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72454/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button