APA:
کپیدهله ای، زهرا، فهیم دانش، مریم، و سحری، محمدعلی. (1395). بررسی مقایسه ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش های امواج فراصوت و حرارتی و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/72457/fa
Vancouver:
کپیدهله ای زهرا، فهیم دانش مریم، سحری محمدعلی. بررسی مقایسه ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش های امواج فراصوت و حرارتی و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/72457/fa
IEEE:
کپیزهرا دهله ای، مریم فهیم دانش، و محمدعلی سحری، “بررسی مقایسه ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش های امواج فراصوت و حرارتی و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 173–184، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72457/fa