APA:
کپیکمالی، مهدی، زکی پوررحیم آبادی، اسحق، و مطلبی مغانجوق، عباسعلی. (1395). تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 67-77. SID. https://sid.ir/paper/72458/fa
Vancouver:
کپیکمالی مهدی، زکی پوررحیم آبادی اسحق، مطلبی مغانجوق عباسعلی. تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):67-77. Available from: https://sid.ir/paper/72458/fa
IEEE:
کپیمهدی کمالی، اسحق زکی پوررحیم آبادی، و عباسعلی مطلبی مغانجوق، “تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 67–77، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72458/fa