APA:
کپیدوکوهکی، معصومه، پیغمبردوست، سیدهادی، و دادپور، محمدرضا. (1388). بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/72478/fa
Vancouver:
کپیدوکوهکی معصومه، پیغمبردوست سیدهادی، دادپور محمدرضا. بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/72478/fa
IEEE:
کپیمعصومه دوکوهکی، سیدهادی پیغمبردوست، و محمدرضا دادپور، “بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 53–62، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72478/fa