مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 مقدمه: عملکرد تکنولوژیکی مخمر نانوایی ارتباط تنگاتنگی با قابلیت زنده مانی آن دارد. به منظور پیش بینی خصوصیات عملکردی مخمر نانوایی, مشاهده زنده مانی و تفکیک مخمرهای زنده از مخمرهای مرده در محیط تخمیر به روشی سریع و دقیق نیاز است.مواد و روش ها: در این مقاله با انتخاب سه نمونه مخمرخشک فوری, از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس, %0.02 محلول رنگی FDA (فلورزین دی استات) و %0.1 اوانس بلو جهت مشاهده زنده مانی و از دستگاه گازوگرافی برای اندازه گیری قدرت تولید گاز مخمرها استفاده شد. تعداد واحدهای تشکیل دهنده کلنی توسط آزمون میکروبی تعیین شد. آزمون پخت نیز برای بررسی حجم و ارتفاع نان ها انجام گرفت.یاقته ها: مخمر A با بیشترین تعداد سلول سبز رنگ مشاهده شده توسط میکروسکوپ اپی فلورسانس (178±7.4), بیشترین تعداد واحدهای تشکیل دهنده کلنی (15×1010cfu/mg), بیشترین میزان گاز تولیدی(163.3±1.9 ml CO2/3h) , بیشترین حجم (132.2±10.03 cm3) و بیشترین ارتفاع نان (4.72±0.35 cm) را نشان داد. مخمر C با کمترین تعداد سلول های سبز (102.2±8.97), کمترین تعداد واحدهای تشکیل دهنده کلنی (12×1010cfu/mg), کمترین میزان گاز تولیدی (139.67±1.6 ml CO2/3h), کمترین حجم (108.33±6.21 cm3) و نیز کمترین ارتفاع نان (3.81±0.3 cm) را نشان داد.نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که رابطه مستقیم بین تعداد سلول های زنده مشاهده شده در آزمون رنگ آمیزی توسط میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس, قدرت تولید گاز آنها و همچنین عملکرد نانوایی مخمر ساکارومایسس سرویسیا از منظر تکنولوژیکی وجود دارد. با استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس و محلول های رنگ آمیزی فوق به سادگی می توان قدرت تولید گاز مخمر مورد نظر را در محیط تخمیر پیش بینی کرد و بدین ترتیب می توان این روش را جایگزین روش های طولانی مدت تحقیقاتی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، اصلان، همایونی راد، عزیز، همایونی راد، حمیده، هوشمندی، سوسن، و کسایی، زهرا. (1396). میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/143180/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی اصلان، همایونی راد عزیز، همایونی راد حمیده، هوشمندی سوسن، کسایی زهرا. میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/143180/fa

    IEEE: کپی

    اصلان عزیزی، عزیز همایونی راد، حمیده همایونی راد، سوسن هوشمندی، و زهرا کسایی، “میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 27–34، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143180/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button