APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، دوکوهکی، معصومه، و دادپور، محمدرضا. (1390). استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختار خمیر نان. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/72307/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، دوکوهکی معصومه، دادپور محمدرضا. استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختار خمیر نان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/72307/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، معصومه دوکوهکی، و محمدرضا دادپور، “استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختار خمیر نان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 73–83، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72307/fa