Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

558
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 49

چکیده

 روش های متفاوتی برای کاهش عوامل فساد و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی وجود دارد که یکی از این روش ها استفاده از روش پرتودهی با اشعه فرابنفش می باشد. سامانه پرتودهی فرابنفش دارای 7 عدد لامپ UV-C بود که در راستای غیرفعال سازی میکروبی, تاثیر تعداد لامپ (3, 5 و 7 عدد), فاصله لامپ ها از مغز پسته (10, 20 و 30 سانتی متری) و زمان تابش (15, 20 و 30 دقیقه) ارزیابی گردید. بر اساس غیرفعال شدن قارچ آسپرژیلوس فلاووس تلقیح شده به مغز پسته خشک, به کارگیری 3 عدد لامپ, پرتودهی از فاصله 10 سانتی متری در مدت زمان 30 دقیقه به عنوان بهترین تیمار برای پرتودهی مغز پسته خشک انتخاب گردید. نتایج نشان داد که پرتودهی تاثیر معنی داری بر عدد پراکسید و عدد اسیدی نداشت (05/0p) محتوای ترکیبات فنولی مغز پسته در مقایسه با نمونه شاهد گردید. بر اساس نظر ارزیاب ها, بافت نمونه پرتودهی شده امتیاز بالاتری نسبت به نمونه شاهد کسب کرد. اما از نظر سایر ویژگی های حسی (ظاهر, عطر و بو˓ طعم و مزه) بین نمونه پرتودهی شده و کنترل تفاوت معنی داری مشاهده نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بختیاری، فاطمه، مقصودی، حسین، خراسانی، سپیده، و اخوان، حمیدرضا. (1399). تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/72479/fa

    Vancouver: کپی

    بختیاری فاطمه، مقصودی حسین، خراسانی سپیده، اخوان حمیدرضا. تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/72479/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه بختیاری، حسین مقصودی، سپیده خراسانی، و حمیدرضا اخوان، “تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 41–49، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72479/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا