APA:
کپیبختیاری، فاطمه، مقصودی، حسین، خراسانی، سپیده، و اخوان، حمیدرضا. (1399). تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/72479/fa
Vancouver:
کپیبختیاری فاطمه، مقصودی حسین، خراسانی سپیده، اخوان حمیدرضا. تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/72479/fa
IEEE:
کپیفاطمه بختیاری، حسین مقصودی، سپیده خراسانی، و حمیدرضا اخوان، “تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگی های کیفی مغز پسته خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 41–49، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72479/fa