APA:
کپیمقصودلو، یحیی، و کشیری، محبوبه. (1391). بررسی اثر فرایند مالت سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت نشده به عنوان افزودنی مکمل. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/72531/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو یحیی، کشیری محبوبه. بررسی اثر فرایند مالت سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت نشده به عنوان افزودنی مکمل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/72531/fa
IEEE:
کپییحیی مقصودلو، و محبوبه کشیری، “بررسی اثر فرایند مالت سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت نشده به عنوان افزودنی مکمل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 97–107، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72531/fa