مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

170
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دو لاین جو استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 95

چکیده

 مالت سازی یک فرآیند زیست - فناوری است که شامل مراحل خیساندن, جوانه زنی و خشک کردن غلات در شرایط کنترل شده است و هدف آن سنتز آنزیم های هیدرولیتیک, تجزیه دیواره سلولی, پروتئین و نشاسته است. هدف از این پژوهش, بررسی کیفیت مالت سازی و شناسایی لاین مناسب برای تولید محصولات مالتی بود. در این تحقیق تاثیر فرآیند مالت سازی بر سرعت حد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل حجم, وزن هزار دانه, میزان پروتئین, میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد دو لاین جو (20-88-EBYT و 17-88-EBYT) استان گلستان در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز واریانس داده ها نشان داد که نوع نمونه بر تمامی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی و سرعت حد مورد اندازه گیری در این آزمایش تاثیر بسیار معنی دار (P<0.01) داشت. بیشینه و کمینه حجم به ترتیب مربوط به مالت و دانه جو 20-88-EBYT و 17-88 EBYT- بود. فرآیند مالت سازی منجر به کاهش وزن هزاردانه, سرعت حد و هم چنین افزایش میزان پروتئین, فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد شد. میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز در مالت حاصل از لاین 17-88-EBYT نسبت به مالت تهیه شده از لاین 88-20- EBYTبیشتر بود در نتیجه در تهیه عصاره های آنزیمی و همچنین در صنایع قنادی, کیک و کلوچه کاربرد بیشتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، میرزایی، حبیب اله، قدس ولی، علیرضا، ضیایی فر، امان محمد، قره خانی، مهدی، و رشیدزاده، شیلان. (1393). تاثیر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دو لاین جو استان گلستان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(12)، 87-95. SID. https://sid.ir/paper/486432/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، میرزایی حبیب اله، قدس ولی علیرضا، ضیایی فر امان محمد، قره خانی مهدی، رشیدزاده شیلان. تاثیر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دو لاین جو استان گلستان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(12):87-95. Available from: https://sid.ir/paper/486432/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، حبیب اله میرزایی، علیرضا قدس ولی، امان محمد ضیایی فر، مهدی قره خانی، و شیلان رشیدزاده، “تاثیر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دو لاین جو استان گلستان،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 12، pp. 87–95، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/486432/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button