APA:
کپیهمتیان سورکی، عبداله، قیافه داوودی، مهدی، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، کریمی، مهدی، رضوی زادگان جهرمی، سیدحسین، و پورفرزاد، امیر. (1391). بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 77-85. SID. https://sid.ir/paper/72534/fa
Vancouver:
کپیهمتیان سورکی عبداله، قیافه داوودی مهدی، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کریمی مهدی، رضوی زادگان جهرمی سیدحسین، پورفرزاد امیر. بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):77-85. Available from: https://sid.ir/paper/72534/fa
IEEE:
کپیعبداله همتیان سورکی، مهدی قیافه داوودی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، سیدحسین رضوی زادگان جهرمی، و امیر پورفرزاد، “بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 77–85، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72534/fa