APA:
کپیبرنجی اردستانی، سمیرا، عزیزی، محمدحسین، و سحری، محمدعلی. (1387). اثر غنی سازی آرد بر ویژگی های شیمیایی, حسی و میزان ماندگاری نان بربری. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(1)، 71-76. SID. https://sid.ir/paper/9582/fa
Vancouver:
کپیبرنجی اردستانی سمیرا، عزیزی محمدحسین، سحری محمدعلی. اثر غنی سازی آرد بر ویژگی های شیمیایی, حسی و میزان ماندگاری نان بربری. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(1):71-76. Available from: https://sid.ir/paper/9582/fa
IEEE:
کپیسمیرا برنجی اردستانی، محمدحسین عزیزی، و محمدعلی سحری، “اثر غنی سازی آرد بر ویژگی های شیمیایی, حسی و میزان ماندگاری نان بربری،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 1، pp. 71–76، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9582/fa